Радиочестотна терапия /Радиофреквенция/

За какво е подходяща тази процедура?
  • Стягане на отпусната кожа
  • Премахване на двойната брадичка
  • Заличаване на фини бръчици.
Как действа радиофреквенцията?

Радиофреквенцията се използва за образуване на нов колаген. Извършва се с апарат AccentXL® – Alma Lasers™, който генерира топлина в дълбоките слоеве на кожата. В резултат на това се получава свиване на съединителната тъкан и елиминиране на ненужната вода от клетките. Процесът се контролира, като на всеки 30 секунди температурата на повърхността на кожата се измерва с лазерен термометър и се поддържа в границите 39 – 43 градуса по Целзий. Субективно се усеща като леко затопляне и в никакъв случай не се получава изгаряне.

Топлината, генерирана от апарата, води до мощно стимулиране на фибробластите, произвеждащи колаген. За пръв път говорим за „неоколагенезис”, т. е. реорганизация на колагена. Това означава производство на нов свеж колаген, който може да повдигне двойната брадичка, да стегне отпуснатата кожа на шията и да освежи текстурата и. Механизмът на действие на RF на молекулно ниво се реализира чрез системата от 2 накрайника на AccentXL® – Alma Lasers™:

  • УНИПОЛЯРЕН /патентована технология/
  • БИПОЛЯРЕН

Униполярният накрайник генерира топлина, която достига в дълбочина до 17 мм, нагрява кожната и подкожната тъкан, без да поврежда повърхността на кожата. Полето, което той създава, прониква по-дълбоко и се прилага основно в зони с големи натрупвания на мастна тъкан , за стягане и повдигане на отпусната кожа на шията.

Биполярният накрайник въздейства в по-плитки слоеве на кожата и се използва за третиране на зони в близост до кости: чело, около очи, отделни бръчки по лицето, както и за допълнителна подсилваща обработка на всички останали зони.


Цени за радиочестотна терапия /радиофреквенция/

процедура цена
  • Радиофреквенция на шия и деколте

60 лв.