LED подмладяване

Новата светлинна мания

LED подмладяването без агресия, без неприятни усещания и без зачервяване, въздейства на кожата в посока отвътре- навън и като засилва имунитета, подобрява обмяната, кръво- и лимфообращението и стимулира клетъчното обновяване.

За какво е подходяща тази процедура?
 • При чувствителна кожа с чести възпаления и акне.
 • При чувствителна кожа с чести възпаления.
 • За изчистване тена на кожата и премахване на хиперпигментации.
 • За фотоподмладяване на клетъчно ниво.
 • За премахване на червени и спукани капиляри. Има отличен ефект и при лечение на себореен дерматит.
 • За видимо подмладяване и изсветляване тена на кожата, повдигане и тонизиране на мускулите.
 • За намаляване на тъмните кръгове и торбичките под очите.
Какво представлява LED подмладяването?

Реално клетъчно подмладяване

Знаете ли как се садят зеленчуци в Космоса?

Астронавтите, които отглеждали растения като ги облъчвали с червена светлина, установили с изненада, че раните по кожата им заздравяват по-бързо от обичайното. Преди експеримента с растенията, всяко тяхно нараняване се превръщало в кошмар, защото наранената кожа оздравявала чак след завръщането им на Земята – под действието на слънчевата светлина. Освен това астронавтите забелязали, че кожата на ръцете им станала по-свежа и млада. Свързали това наблюдение с факта, че единственото по-различно външно въздействие, на което дълготрайно били изложени ръцете им, е червената светлина, необходима за развитието на растенията в Космоса. Този факт дал повод за по-детайлни проучвания как различните части от спектъра на видимата светлина влияят на човешката кожа. По-късно научните изследвания доказаха, че различните части от спектъра на видимата светлина имат определен лечебен ефект върху кожата и дават нов шанс за перфектен външен вид.

Това е новата светлинна мания, която залива Европа – по-безвредна от лазерите и по-нова от IPL системите, при които, за да се постигне ефект, се излъчва импулс с висока енергия за кратко време, което води до силно загряване на тъканите и зачервяване на кожата. При LED има по-слаба енергия за по-дълго време. След манипулацията кожата не е болезнена и зачервена.

Как се извършва LED подмладяването?

Процедурата се извършва с апарат SOLI-TONE, който е най-новата мултифункционална ненараняваща тъканите /неаблативна/ фотодиодна система, излъчваща LED. Тя съдържа два компонента – LumiFacial®и LumiLift®

 • LumiFacial®излъчва четири вида светлини с различна дължина на вълната, които имат невероятно лечебен ефект и третират различни кожни проблеми:
 • Синя светлина /470 нм/ има много мощен антибактериален и противовъзпалителен ефект. Препоръчва се за чувствителна кожа с чести възпаления и акне.
 • Зелена светлина /525 нм/ достига до базалната мембрана, където се намират клетките, произвеждащи пигментното вещество меланин. Изчиства тена на кожата и премахва пигментациите.
 • Жълта светлина /590 нм/ достига до дермата, подобрява кръво- и лимфотока, премахва червени и спукани капиляри. Има отлично действие и при себореен дерматит.
 • Червена светлина /640 нм/ за фотоподмладяване на клетъчно ниво. Достига до най-дълбоките слоеве на кожата и стимулира фибрбластите да произвеждат млад и свеж колаген.
Процедура по лед подмладяване
Процедура по лед подмладяване, снимка 2
 • LumiLift® е система, съчетаваща фотодиодна светлина, токове с висока честота и мощни ултразвукови трептения, които достигат до трите нива на кожата и им въздействат по своеобразен начин, като това се проявява във видимо подмладяване и изсветляване тена на кожата, повдигане и тонизиране на мускулите. Пулсиращата червена светлина и токовете задействат енергийна вълна, която стимулира мускулите, фибробластната клетъчна функция и регенериращите процеси. Компютърно са зададени програми по 5 – 10 мин. за лимфен дренаж, лифтинг и изглаждащ бръчките /smooting/ ефект. Коктейлът от витамини, хиалуронова киселина и други биологично активни вещества директно се вкарват в дермата чрез 4 програми за третиране на лице, околоочна зона, брадичка, шия, деколте и ръце. Отлични резултати има при кожи с чести възпаления, акне, хиперпигментации, повдигане на отпуснатата брадичка до 20%, намаляване на тъмните кръгове и торбичките под очите.

LED подмладяването без агресия, без неприятни усещания и без зачервяване въздейства на кожата в посока отвътре навън и като засилва имунитета , подобрява обмяната, кръво- и лимфообращението и стимулира клетъчното обновяване.

Колко процедури са необходими?

Още след първата процедура има видим ефект.

За да се затвърдят резултатите, трябва да се направят 10 процедури, разпределени по 2 на седмица.

Цени за LED подмладяване

процедура цена
 • LED подмладяване с апарат „Soli-Tone” лице + маска

от 80.00 до 100.00 лв.

 • LED подмладяване с апарат „Soli-Tone” околоочен контур + маска

50.00 лв.